Premium RF

O nouă inovaţie în domeniul înfrumuseţării revoluţionează tehnicile de slăbire: tehnologie cu radiofrecvenţă duală (0,3 Mhz si 0,5 Mhz) pentru eliminarea grăsimilor stocate în ţesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecvenţă conturează, tonifică, netezesc şi “ridică” fără a leza ţesuturile. Terapia cu radiofrecvenţă este complet sigură, non-invazivă şi non-agresivă pentru corp.

Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET (Transfer electric capacitiv) care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET (Transfer electric rezistiv) care, pătrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acţionând asupra grăsimii de profunzime care era şi cel mai greu de tratat.

Tratament cu radiofrecvenţa

Radiofrecvenţa este utilizată cu succes pentru a înlocui lipoaspiraţia. Radiofrecvenţa este recomandată pentru toate vârstele, nu este invaziv si nu necesită perioadă recuperatorie. Este ideal pentru:

  • persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lăsaţi, piele flască în zona coatelor şi a genunchilor (recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează),

  • pentru refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coajă de portocală dar şi

  • pentru reîntinerirea tenului şi atenuarea efectelor îmbătrănirii: riduri, aspect matifiat, piele flască.

Premium RF este un echipament complex de radiofrecvenţă, cu efect termic selectiv asupra ţesuturilor (termolipoliză selectivă) şi de diatermie. Mai precis, pătrunde în ţesuturi şi produce arderea graduală a grăsimilor stocate.

Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acţionează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi şi mai puţin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare a ţesutului adipocitar şi diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocale.

Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o contracţie imediată a fibrei de colagen şi stimulează formarea de noi fibre elastice. Colagenul endogen astfel stimulat migrează spre suprafată, spre epiderm, obţinându-se un efect imediat de fermitate şi elasticitate a pielii. Epiderma capătă un aspect sănătos şi întinerit. Practic vorbim de o compactare bazată pe efectul “tightening” datorită trecerii de la o temperatură mare la una mică – termoterapia – realizând o contracţie a ţesuturilor, identică cu vasoconstricţia la rece.

Rezultate radiofrecventa Premium RF:

Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. Unda de radiofrecvenţă produce contracţia fibrelor de colagen şi stimulează formarea de fibre noi de elastină.

La nivel corporal, radiofrecvenţa reconturează şi redefineşte liniile siluetei. Se poate observa chiar cum acţiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvenţă continuă şi după încheierea şedinţei: pacientul resimte în continuare o caldură la nivelul zonei tratate. Acţionează asemeni unui corset care strânge ţesuturile musculare şi grase. Vorbim de o contracţie, graţie căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma.

La nivel facial, radiofrecvenţa netezeşte şi uniformizează ridurile, întinereşte tenul prin creşterea producţiei de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvenţă îmbunătăţeşte textura şi aspectul general al tenului de la prima şedinţă.

Ce sunt funcţiile CET şi RET?

În cazul în care se doreşte în mod special tonifiere şi tratament anticelulitic, se alege funcţia CET: căldura resimţită de client se transmite în adâncime la 3-5 cm. Este o căldură locală, de suprafaţă şi se recomanadă a se folosi acest capăt de tratament în special la celulita de gradul 1 şi 2, de suprafaţă. De asemenea acest capăt se foloseşte în zone în care acumulările de grăsime nu sunt în cantitate mare (exemplu: în jurul genunchilor, braţe, la “aripioare” de dimensiuni mici). Funcţia RET se alege pentru un tratament extrem de eficient asupra ţesutului adipos din profunzime. Este recomandat la orice tip de celulită, chiar cu rezultate foarte bune la celulita de stadiu 3-4. Căldura este focusată în interiorul ţesuturilor, în profunzime. Se foloseşte în special pentru un abdomen amplu, coapse, fese. RET penetrează 9 pâna la 12 centimetri, atingând exact acele depozite de grăsime profunde, care sunt de altfel şi cele mai greu de eliminat.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.