Mezosonix

Descriere

Aparatul de mezoterapie virtuală MesoSonix  aduce unic în estetica aplicată, îmbinarea a nu mai puțin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficiență:

  • Mezoterapie virtuală ce acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoza, care se poate efectua atât facial cât și corporal, grație celor două capete de tratament.  Pentru aceasta terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate:

  • la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creşterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor,

  • la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment şi cuperoza.

  • Tratament ultrasunete  ce direcționează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal- anticelulitice și antivergeturi; tratament ultrasunete facial – antirid în profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;

  • CrioCool – stimularea circulației sanguine prin dermocrioforeză;

  • Terapie LED – Fotonii  de lumină și culoare emiși determină o reacție foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular și provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.

MesoSonix – de ce mezoterapie virtuală?

Mezoterapia la MesoSonix este o formă de mezoterapie virtuală ce nu implică ace, perioade de recuperare, este non-agresivă cu dermul, oferindu-i în schimb ajutorul pentru tratarea inestetismelor.

Tratamentul  de mezoterapie virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului, o terapie inovatoare de excepție, care permite
introducerea de substanțe active pentru tratament. Tratamentul de 
mezoterapie virtuală la MesoSonix este un proces în două faze: electroporație și electroosmoză.

În timp ce electroporația mărește de până la 400 de ori porii epidermei, ceea ce îi conferă un grad ridicat de permeabilitate, electroosmoză împinge ingredientele active din coctailul cosmetic în straturile profunde ale pielii.

Prin mezoterapie virtuală substantele ajung în proporție de 95% în profunzime, reconstruind pielea și țesuturile. Aplicații corporale si faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Practic regenerează fibrele de colagen, elastină si GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantități mari de apă, determinând hidratarea optimă a pielii.

Mezoterapie virtuală MesoSonix utilizează doi curenți simultani, cu efecte complementare:

  • Curentul alternativ –rectangular care creează un fenomen numit electroporație – cu alte cuvinte mărește porii de aproximativ 400 de ori (alterarea temporară a barierei fosfolipidice și formarea  unor canale de trecere, prin care substanțele active din serurile folosite vor ajunge la celulele ținta). Acest curent alternativ determină o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu și este ideal pentru tratarea problemelor de flaciditate cutanată (piele lăsată, flască) dar şi în cazul inestetismelor cauzate de celulită.

  • Curentul galvanic sau continuu: este un curent cu amperaj mic a cărui intensitate și direcție rămân constante în timp. Curentul galvanic poate fi folosit pentru vehicularea în interiorul țesuturilor a substanțelor capabile să se descompună în ioni. Deasemenea, el are rolul de a spori metabolismul celular, determinând o vasodilatare superficială.

Tratament ultrasunete – de ce îl folosim?

Tratament ultrasunete – acționeaza pe principiul acțiunii mecano-termice a stimulilor sonori. Mai exact, masajul ultrasonic lucrează cu microvibrații invizibile de 1 milion Hz pe secundă pentru a crea efecte similare cu cele ale unei diete. Ultrasunetele penetrează longitudinal în grăsimea subcutanată între 3 și 4 centimetri, dispersând celulele grasoase calcifiate si accentuând procesul de topire a lor. Procedeul MesoSonix de tratament ultrasunete, deși complex în acțiune, este complet non-agresiv si non-invaziv pentru organismul uman.

Ce este CrioCool și dermocrioforeza?

MesoSonix aduce nou in terapii un capăt de tratament bazat pe dermocrioforeză. Se bazează, practic, pe răcirea superficială a zonei tratate, și folosește temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura țesuturilor. Ceea ce se obține imediat este o serie de efecte de termo-reglare. Rezultatele sunt: favorizează regenerarea celulară și este ideal pentru tratarea senzațiilor de picioare grele si dureri musculare. Reduce tensiunea si elimină efectele stresului, favorizează slăbitul și combate celulita, punând sângele în mişcare.

De ce avem nevoie de terapia LED?

Terapia LED este o terapie complementară ce ajută la arderea grăsimilor, dar în același timp stimulează și un răspuns din partea sistemului imunitar, întărind capacitatea organismului de autovindecare.  Retenția de apă și toxine este redusă și ea la minim. Terapia LED este complet non-agresivă și non-invazivă pentru organism. Deși asemănătoare cu laserul, terapia LED se propagă pe o suprafată mai mare și nu emit suficientă putere pentru a distruge țesutul, ci doar pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. De asemenea stimuleaza producția de colagen și reduce producția de melanină și are rol complementar în ședințele de tratare a ridurilor, în ședințele de tonifiere musculară și de fermitate a epidermei.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.