Infratrainer – The Zerofat Technology

Unul dintre cele mai moderne şi eficiente aparate wellness pentru modelarea corpului şi pentru îngrijirea sănătăţii din secolul al 21-lea, pe care îl puteţi cunoaşte acum şi dumneavoastră.

Principiu de funcţionare

Noul aparat wellness INFRATRAINER este o bicicletă orizontală fitness, care uneşte efectele tuburilor radiante infraroşii VITAE dezvoltate de Philips, cu efectul unui aparat de terapie magnetică, pentru atingerea efectului maximal. În timpul antrenării razele infraroşii pătrund sub piele, o încălzesc dinăuntru, dizolvă ţesuturile groase, şi eliberează toxinele. În urma mersului pe bicicletă o parte din toxine se eliminează din corp prin transpiraţie, iar restul se eliminează prin metabolismul accelerat. MAGNEVITAL SYSTEM amplifică toate aceste efecte pozitive în mare măsură şi completează antrenamentul cu un program magnetoterapeutic de creştere a vitalitatăţii.

Lumina infraroşie

este cea mai binefăcătoare radiaţie a universului, fiind perfect sigură pentru toate organismele vii. Lumina infraroşie este o lumină cu lungimea de undă de 2-25 micrometri, care pătrunde adânc sub piele, unde se tansformă în energie termică şi cauzează transpiraţie crescută, detoxifiere, fără senzaţia de temperatură ridicată.

Antrenament personalizat

Antrenamentul cu INFRATRAINER poate fi personalizat perfect. Pe baza pulsului la trezire poate fi ajustat intervalul de ardere a grăsimii, care poate fi menţinut la valoarea corespunzătoare cu ajutorul unui ceas pentru monitorizarea pulsului. Pulsul poate fi schimbat prin mărirea sau reducerea intensităţii frânei magnetice cu 9 trepte. Intervalul corect de ardere a grăsimii garantează reducerea maximală a greutăţii şi lipsa febrei musculare. În timpul antrenamentului pe bicicletă, aflându-se într-o poziţie comfortabilă, semiculcată, clienţii pot asculta muzică sau pot să se uite la un film pe monitorul integrat.

MECANISMUL DE ACŢIONARE

Cele 50 de minute petrecute în InfraTrainer sunt plăcute, în timp ce organismul nostru arde minimum 600-800 kilocalorii, care corespund unui antrenament de alergare de 13–17 km.

În cursul antrenamentului, 80% a pierderii din greutate este apă, iar compoziţia restului de 20% este următoarea: grăsimi, colesterol, metale grele liposolubile (plumb, mercur, cadmiu, aluminiu) şi anumite toxine (dioxin, reziduuri de produse chimice, etc.). Efecte de amploare atât de mare au putut fi observate numai în cazul sportului foarte intens, de exemplu la maratoane. Şi aceste date arată, că InfraTrainer poate avea un efect de slăbire şi detoxifiere tot atât de rapidă, ca şi alergarea la distanţe lungi, pentru care este nevoie de o condiţie fizică foarte bună.

Contraindicaţii

Sarcină • Alăptare • Afecţiuni cardiace / coronariene • Operaţie recentă • Boală inflamatorie • Infecţie acută • Stare febrilă • Varice dureroase, bulbucate • Tromboză şi tendinţă la tromboză