Bronzare Organică – metoda 100% sigură!

Descriere

Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare fără UV, prin care se aplică, prin pulverizare cu aparatul de bronzare cu turbină HVLP, o soluţie organică, ce va colora instant pielea într-o nuanţă naturală.

Singura soluţie de bronzare cu DHA din România care nu lasă pete!

Tehnica de bronzare organicăbronzare cu DHA e simplă: în doar 5 minute, aproximativ 75 ml de soluţie de bronzare cu DHA se pulverizează după o metodă specială pe corp, nefiind necesare mai multe şedinţe pentru a ajunge la o culoare evidentăEste suficient să apelezi la bronzarea organică / bronzare cu DHA o singură dată şi vei obţine aspectul a două săptămâni de plajă pe o insulă exotică. Bronzul dureaza 7-9 zile şi are un aspect radiant şi luminos. Rezultatul: o culoare uniformă, în nuanţă exotică, intensă, radiantă.

Bronzare organică sau bronzare cu DHA

Soluţie de bronzare cu DHA– are la bază cel mai eficient ingredient în bronzarea artificială. DHA este practic un ketozahăr care interacţionează cu celulele de suprafaţa epidermei. Interacţiunea dintre această soluţie de bronzare cu DHA şi aminoacizii de la suprafaţa pielii generează colorarea primului strat de celule, obţinându-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului. Culoarea este perfect uniformă pe întreg corpul.

Ba mai mult, culoarea bronzului este naturală, ca şi un bronz la soare, evitând in schimb uscarea şi dezhidratarea pielii.

Classic Tan conţine o formulă aparte de bronzare care pătrunde imediat în piele, nu ramâne la baza ei. Clientul nu va avea niciodată senzaţia de gras sau lipicios – atât de des întâlnită în cazul folosirii altor tipuri de soluţie de bronzare cu DHA.  Senzaţia de uscare este plăcută, fără a usca pielea, graţie factorilor de hidratare.

Bronzare organică, fără UV, rapid şi sănătos

Concentraţia de DHA din Classic Tan( soluţie de bronzare organica cu DHA)a fost stabilită cu precizie, minuţios, în laborator, pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fără a dauna în vreun fel epidermei, fără a usca sau lăsa pete. Această soluţie de bronzare cu DHA conţine şi ulei de ricin cu două roluri în procesul de bronzare organică: stabilizator pentru DHA şi hidratant pentru piele. În plus, oferă o strălucire de invidiat pielii.

Caracteristici:

  • pH echilibrat ce asigură uniformizarea culorii

  • miros floral, plăcut

  • absorbţie rapidă în piele, fără senzaţie de lipicios

  • conţine extracte de Aloe Vera, Ceai Alb şi Ceai Verde pentru a preveni îmbătrănirea

  • hidratează şi conferă strălucire pielii

  • durează în medie 7-9 zile

Condiţii pentru un bronz uniform:

  • Pielea să fie perfect curată. Folosit exfoliant pentru uniformizarea texturii pielii.

  • Fără machiaj, cremă de corp sau deodorant înainte de şedinţa de  bronzare.

  • Soluţia de bronzare cu DHA este o soluţie de bronzare organică ce necesită timp de maturizare. Bronzrea profundă a pielii se observă după aproximativ 8 ore de la şedinţă. Este recomandat să nu se facă duş / baie înainte de aceste 8 ore pentru a asigura menţinerea bronzului.